Hjertestarter

I Snejbjerg SG&I vægter vi sikkerheden højt, og der er således placeret hjertestarter ved vore primære idrætsanlæg, nemlig ved Snejbjerg Svømmehal, og i Snejbjerg Hallen.

Test dig selv - hvor meget ved du om førstehjælp?
 
Placeringer af hjertestartere i Snejbjerg

hjertemassage Snejbjerg Svømmeklub Ved Snejbjerg Svømmehal er hjertestarteren placeret udendørs, lige ved hovedindgangen så den altid er tilgængelig.
I Snejbjerg Hallen er hjertestarteren placeret lige ved hovedindgangen, så den altid er tilgængelig.
Se www.hjertestarter.dk for placering af andre hjertestartere.

Men hjertestarterne er kun noget værd, når de benyttes i forbindelse med livreddende førstehjælp (Hjerte-/lungeredning), ligesom de ikke er meget værd, hvis ikke de benyttes korrekt. 

Derfor bakker Trygfonden op om deres hjertestarter ved Snejbjerg Svømmehal, med 2 årlige gratis kurser for i alt 24 deltagere. Kurserne arrangeres i samarbejde mellem Trygfonden og Svømmegruppen under Snejbjerg SG&I, men er åbne for alle, som bor/færdes i Snejbjerg, og dermed vil kunne være med til, at gøre en forskel, hvis uheldet er ude.

Tilmeld dig hjertestarterkursus

Vi afholder løbende hjertestarterkurser i Snejbjerg, som annonceret på siden kursus i hjertestart

 
Du kan også, ganske uforpligtende, tilmelde dig vores hjertestarter brugergruppe, hvis primære formål er, at udbrede kendskabet til brugen af hjertestartere i Snejbjerg SG&I, og Snejbjerg by. Når du er tilmeldt brugergruppen, modtager du seneste nyt om kurser, samt hvis der er nyheder, som vedrører de opsatte hjertestartere.