Medlemsservice - svømning

MedlemsserviceOprette nyt medlem

Oprettelse for nye medlemmer der ikke tidligere har deltaget på hold i Snejbjerg Svømmeklub. For alle børnehold gælder at det er barnets navn og fødselsdato der skal opgives. Dette gælder også hold, hvor mor/far er velkomne i vandet sammen med barnet. 
Er der flere børn i husstanden, eller mor/far også medlem, er det vigtigt at der oprettes en ny brugerprofil på hvert medlem - du kan sagtens bruge samme email adresse, så skal man blot vælge, hvem det er man vil tilmelde, efter login.


Når du er oprettet som medlem skal du gå til tilmelding - online, og vælge det hold du ønsker at blive tilmeldt.

 

Ændre medlemsdata

Login for at se dine medlemsdata i Snejbjerg Svømmeklubs medlemskartotek. Bemærk at det er vigtigt at du sørger for at dine (og evt. dine børns) data altid er opdateret. Kun hvis dine data er opdateret, vil du modtage eventuelle servicemeddelelser fra Snejbjerg Svømmeklub.

Du logger ind med din mailadresse eller dit mobilnummer (som skal være opgivet ved tilmeldingen). Password får du tilsendt ved at klikke på "glemt password". Hvis du vil have et password du kan huske, kan du, efter login, vælge at ændre dit password.