Svømning nyheder

Swim Week - Gratis Vandtræning

FB Cover

 I uge 36 åbner vi, sammen med DGI, for gratis vandtræning på alle vorevoksen-hold:

  • AquaFitness mandag kl. 18.00 - 18.30 + 19.00 - 19.30

  • AguaLoop mandag kl. 18.30 - 19.00

  • Lær Crawl tirsdag kl. 20.30 - 21.15 + fællessauna/omklædningshygge

  • AquaRunning onsdag kl. 19.15 - 20.00
 

Det er gratis at deltage i træningen, men vi vil rigtig gerne have dig til at markere "deltager" på vores Facebook begivenhed, så vi har en idé om, hvor mange vi kan komme til at se. 


Livredning

Kunne du tænke dig at dyrke livredning?
Enten som færdighed (fx med henblik på at arbejde som livredder) eller som sport (fx med henblik på deltagelse i konkurrence)?

Så tag et kig over til vores livredderafdeling, Livredderklub Midtjylland.

Med Livredderklub Midtjylland er vi en af de få klubber i Midtjylland der har et seriøst tilbud indenfor livredning, hvor vi både kan træne livredning på ugentlig basis, stille med livreddere til events, og uddanne livreddere til både åbent vand og bassin.

Tilmeldingen 2018 er åben

Gå direkte til tilmeldingen her: Tilmelding sæson 2018/19

Har du sprøgsmål til tilmeldingen, så fang os på

Facebook.com/SnejbjergSvommeklub eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Gratis medlemsprofil

Er du ny i Snejbjerg Svømmeklub?
Så anbefaler vi, at du opretter en gratis medlemsprofil allerede i dag - så er du helt klar til, at gå direkte til holdtilmeldingen, når vi åbner for tilmeldingen onsdag d. 27. juni kl. 20. Dit brugernavn bliver din mailadresse eller mobilnummer.
Bemærk at der skal oprettet én bruger pr. person (gælder også børn) der skal deltage på et hold. Hvis du benytter samme mailadresse/mobilnummer ved oprettelse af flere, oprettes de under et samlet login.

Har du tidligere været medlem?
Så kontrollér at du stadig kan logge ind på din medlemsprofil - og at det barn der skal tilmeldes, også er på din profil. Vi oplever ofte, at forældre tilmelder sig selv, eller en storesøter/-bror fordi det lige var den person, der var registreret på mailadressen/mobilnummeret.
Kan du ikke huske din adgangskode? Fortvivl ikke, du klikker bare på "Glemt adgangskode" lige under loginfeltet - så får du fluks en ny.  

Svært ved at huske den adgangskode du får tilsendt?
Fortvivl ikke. Det er nemlig ikke længere nødvendigt at benytte adgangskoden ved tilmeldingen, men hvis du skal ændre i stamdata (fx ved ny mailadresse, flytning eller andet) skal adgangskoden stadig benyttes.
Du kan også selv ændre din adgangskode, når du er logget ind. Blot vælg "ændre adgangskode" i menuen til venstre.

Svømning

Velkommen til Snejbjerg SG&I Svømning

Snejbjerg SG&I svømning (også kaldet Snejbjerg Svømmeklub) har til formål at lære flest mulige at begå sig i vandet
trin 2 - dyk efter ring, således at badesikkerheden øges for alle vore medlemmer. Du kan læse mere om hvilke hold vi tilbyder, både til børn (her er holdene delt op i vandskole, svømmeskole I og svømmskole II) samt hvilke hold vi tilbyder til voksne.
Vi har i Snejbjerg Svømmeklub, valgt at fokusere på at lære (børn) at begå sig sikkert i vandet frem for at satse på at udklække konkurrencesvømmere. Idet vi ikke har en stor konkurrenceafdeling, har vi mulighed for at tilbyde vores svømmeundervisning til en van(d)vittig lav pris, sammenlignet med andre klubber i området. Den lave pris har altså INTET at gøre med en dårligere kvalitet af undervisningen. De fleste af vore instruktører har gennemgået, eller i gang med DGI's svømmeinstruktør uddannelse, som giver dem en rigtig god ballast i forhold til at have fokus på børnenes udvikling, både generelt, men i særdeleshed i forhold til at begå sig i vandet. 

Hvornår kan mit barn svømme?

Vi er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på programmet for svømmesæson 2014/15, og forventer at kunne lægge den samlede oversigt på vores website i løbet af juli måned, så der er rig mulighed for, at få passet svømningen ind i hverdagen. 

Du kan allerede nu se, hvilke svømmehold der udbydes i den kommende sæson, alle børnehold fra plask & leg til og med trin 4 vil blive udbudt flere gange om ugen mandag - torsdag. Svømmehold 2014/15

Hvad koster det, at lære at svømme?

Klik dig ind på tilmelding online, for oplysning om pris på svømmeundervisning i Snejbjerg Svømmeklub, samt info omkring tilmelding til den kommende svømmesæson.