Velkommen til Snejbjerg Motion

Gå- og løbehold anno 2017

Følg også Snejbjerg Motions Facebook-gruppe    med information & hyggesnak.


Kom og vær med til Snejbjerg Stafetten
one mile (1,609 km)


Torsdag den 16. august 2018 kl. 17.30
 - i forbindelse med byfesten.


Stafetten foregår på en rundstrækning omkring Snejbjerg Skole.
Distancen er 1 mil (1,609 km).
Alle kan være med!
- og man vælger selv, om man vil gå eller løbe rundstrækningen.
Det foregår som en stafet, hvor hvert hold skal gå eller løbe i alt 4 omgange
(4 x 1 mil).
Et hold kan bestå af 1, 2, 3 eller 4 personer, som fordeler omgangene mellem sig.
Kom og vær med til denne festlige begivenhed, hvor du kan vælge at løbe alle omgange selv - eller lave et hold sammen med familie, naboer, venner, sportskammerater, kollegaer m.m.
Pris: 100,- kr. pr. hold for gå/løb (forhåndstilmelding og tilmelding på dagen).
Derudover kan der bestilles menu: pizza, øl/sodavand til 30,- kr. pr. menu (kun ved forhåndstilmelding).

 Forhåndstilmelding senest tirsdag den 14. august kl. 20

Du kan tilmelde dig via sms til 2826 4229. Skriv holdets navn og evt. antal menuer.
Betaling via mobilepay til 81496 (Snejbjerg Motion).


Eller tilmelding og betaling via Conventus:


Tilmeldingen af holdet her:  P.S. Skriv holdnavnet i Navnefeltet på blanketten.

Menu-Tilmeldingen her:  En for hver person på holdet


Formål/historie. Klubben er startet i 1981, som underafdeling af Snejbjerg Skytte-Gymnastik & Idrætsforening.
Snejbjerg Motion´s formål er motion på et niveau, hvor alle kan være med. Der er således plads til den almindelige motionist, samt til den mere erfarne deltager.
Socialt samvær vægtes højt i foreningen. Det dyrkes bl.a. ved fællesture til løbe- og gå-arrangementer.
Snejbjerg Motion tilbyder løbetræning under erfaren vejledning plus gåhold, og der er desuden mulighed for svømning i Snejbjerg Svømmehal.


Arrangementer. Snejbjerg Motion`s største arrangement, er uden tvivl Nytårsløbet, som vi nu laver i et samarbejde med Herning Løbeklub.

Løbet er et halvmaraton og et 8 km løb, som løbes Nytårsaftensdag kl. 10.00. Efter løbet er der fælles samvær for alle løbere og hjælpere, hvor klubben er vært ved varm suppe og drikkevarer. Løbet har efterhånden fået et godt fundament med næsten 700 deltagere.

Snejbjergløbet har vi overtaget ansvaret for i 2008 fra Støtteforeningen. Løbet er flyttet til august måned sammen med byfesten.

Sygehuset rundt. Et årligt tilbagevendende løb, hvor vi følger udviklingen af det nye supersygehus i Gødstrup, ved at ruten går forbi eller igennem området. I 2015 og 2016 afviklet som "Klovneløb" (Støtte til Hospitalklovnene). I 2017 afvilkes der motorvejsløb i stedet for klovneløb.
 

Hvert år tager vi til Gendarmløbet i midten af septembermåned på Broager ved den dansk-tyske grænse. Vi tager afsted samlet i bus.

Gå-hold. Der trænes fast to gange ugentligt (mandage kl. 18.00 og torsdage kl 17.00 fra Engbjergskolen). Alle kan deltage uanset niveau. Der samles op, så alle kommer hjem i samlet flok.

Løbetræning. Der trænes fast to gange ugentligt (mandage kl. 18.00 og torsdage kl. 17.00 fra Engbjergskolen). Alle kan deltage i træningen uanset niveau. Der opdeles i hold efter træningsniveau, og der samles op, så alle kommer hjem i samlet flok. Vi har ca. 15 DGI-uddannede trænere til at stå for træningen.


Midtjyske Motionsklubber. Snejbjerg Motion er med i samarbejdet med de andre Midtjyske klubber, som er dannet for at bakke op om hinandens arrangementer og at koordinere datoer. Der er desuden tre fællestræninger om vinteren, i januar, februar, og marts, hvor klubberne skiftes til at være vært.